Download Juryleden Slimste Mens Belgie Images

Download Juryleden Slimste Mens Belgie Images. Bij hen zijn er slechts drie nieuwkomers: Ook bij de mannelijke juryleden vinden we voornamelijk vertrouwde namen.

Jeroen Van Koningsbrugge Is Op Dreef Bij De Slimste Mens In Belgie
Jeroen Van Koningsbrugge Is Op Dreef Bij De Slimste Mens In Belgie from viraaltjes.nl

De slimste mens ter wereld is een televisiequiz met bekende vlamingen waarvan tussen 2003 en 2011 negen reeksen zijn uitgezonden op eén. De slimste mens is bekend! En die is meer dan dubbel zo groot als.

'ik heb schrik dat de mensen mij beu zullen worden als ik terug zo dikwijls in 'de slimste mens' opduik', vertelt brusselmans.'da's ook de reden.

In tegenstelling tot het belgische equivalent van de populaire quiz, daar de slimste mens ter wereld geheten, is hij het. Van rossem had de belgische variant van de slimste mens onder ogen gezien en vond die aanvankelijk waardeloos. 'ik heb schrik dat de mensen mij beu zullen worden als ik terug zo dikwijls in 'de slimste mens' opduik', vertelt brusselmans.'da's ook de reden. Philip freriks presenteert de slimste mens.

Leave a Reply